Twinkle | Digital Commerce

Klant Mr Porter shopt vanaf nu ook op Apple TV

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 0:58

In de nieuwste shopapp van Net-a-porter’s luxe herenmode-platform Mr Porter kunnen consumenten met Apple TV vanaf nu winkelen op hun televisie.  De producten worden getoond in 3D-uitvoering, vergezeld door instructiefilmpjes en video’s van achter de schermen.

The Journal, het digitale magazine dat Mr Porter wekelijks uitbrengt, kan ook in de app worden doorgebladerd. Tijdens het bekijken van The Journal en de korte filmpjes hierin, kan de klant producten selecteren en bestellen, schijft Women's Wear Daily (WWD).

Omnichannel-winkelen
Mr Porter hoopt haar klanten via deze weg een nieuwe winkelervaring laten beleven. Als één van de eerste aanbieders van een shopapp via Apple TV biedt de bekende designer-webwinkel een omnichannel retail-ervaring op een groot scherm. De app is, naast Apple TV, ook op iPhone en iPad te downloaden.

Luxe herenmode
Mr Porter werd in 2011 gelanceerd als de mannelijke variant van de Britse damesmode-webshop Net-a-porter. Het platform bedient het luxe herenmode-segment en verkoopt kleding van bekende designers en meer dan 300 internationale modemerken.