Twinkle | Digital Commerce

Media Markt paait nu ook Duitsers met langere retourperiode

2017-11-11
180101
  • 1:03

Media Markt heeft zijn clubkaart geïntroduceerd op de Duitse markt. Na onder andere Nederland profiteren nu ook onze oosterburen van een dubbele retourperiode en gratis verzending voor alle online bestelde artikelen.

De keten biedt het lidmaatschap allereerst aan in de regio’s Berlin-Mitte, Bruchsal, Duisburg-Großenbaum, Gründau-Lieblos, Hamburg-Nedderfeld, Neutraubling, Nürnberg-Kleinreuth, Nürnberg-Langwasser, Nürnberg-Schoppershof en Regensburg. Later moet heel Duitsland lid kunnen worden, zo is op Mediamarkt.de te lezen.

De voordelen
Clubleden profiteren van een retourperiode van 28 dagen en gratis verzending voor zowel kleine als grote artikelen die in de fysieke winkel of online zijn gekocht. Daarnaast maken zij elke maand kans op prijzen of een waardebon van 50 euro bij elke aankoop en worden zij op de hoogte gehouden van productlanceringen en acties in de omgeving.

Nederlandse club
Media Markt kwam in Nederland in november met een pilot van de clubpas. Bij de officiële lancering begin januari had de keten zestigduizend leden voor 49 winkels. Met de data van de clubleden kan Media Markt zijn klanten nog beter bedienen, bijvoorbeeld door hobbykoks een kookworkshop aan te bieden of gameliefhebbers de mogelijkheid te geven een nieuwe release te reserveren.