Twinkle | Digital Commerce

Niek Veendrick nieuwe ceo van Greetz

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:06

Niek Veendrick volgt medio volgende maand Johan van Vulpen op als ceo van Greetz. De nieuwe voorman was van 2009 tot begin dit jaar al commercieel directeur bij de nummer 56 van de Twinkle100. Van Vulpen blijft als aandeelhouder aan Greetz verbonden.

Veendrick keert binnen driekwart jaar alweer terug bij Greetz, Nederlands marktleider in het versturen van echte wenskaarten via internet. Begin dit jaar lanceerde hij in samenwerking met de Consumentenbond start-up Depositodeal, dat namens spaarders met banken onderhandelt voor hoger rentes. De afgelopen maanden werkte hij op interim-basis als marketing- en salesdirecteur bij Albumprinter. Eerder was hij onder andere werkzaam bij Accenture, Gouden Gids en iLocal.

'Bakens verzetten'
Veendrick gaat zich bij Greetz toeleggen op de nationale en internationale groeistrategie. Oprichter en scheidend ceo Johan van Vulpen, die 13,5 jaar de kar trok, noemt het tijd om het bedrijf naar een volgende fase te brengen: ‘Greetz is uitgegroeid van start-up naar marktleider en een geliefd A-merk. Voor mijzelf en het bedrijf is dit een goede aanleiding om de bakens te verzetten. Ik heb er alle vertrouwen in dat Niek Veendrick de juiste man is om het roer over te nemen.’