Twinkle | Digital Commerce

Hunkemöller start verkoop op Amazon.de

2017-05-27
180101

Hunkemöller biedt zijn lingerie voortaan te koop aan op Amazon.de. Met online en offline partnerships en een binnenkort te openen internationale site wil de Nederlandse keten Europees marktleider worden.


Hunkemöller heeft zich aangesloten als marktplaatspartner op Amazon.de. De met afstand grootste webwinkel van Duitsland verdient commissie aan de verkoop van Hunkemöller-producten, die door de lingerieketen zelf worden verzonden.

Partnerships
Hunkemöller ziet voor de groei in binnen- en buitenland toekomst in partnerships met andere retailpartijen, zowel offline als online. Zo is de lingerie van het merk onder andere te koop bij V&D en sinds een klein jaar op Wehkamp.nl. Ook met de Britse winkelketen House of Fraser sloot de nummer 99 van de Twinkle100 al een strategische alliantie. Volgens Van der Hulst zijn meer samenwerkingen in de maak.

Internationaal portaal
Hunkemöller houdt al een aparte landensite voor Duitse webshoppers in de lucht. Die wordt op termijn gemigreerd naar een nieuw e-commerce platform; samen met retailbureau Kega wordt gebouwd aan de nieuwe Magento-site Hunkemöller.com. ‘Dat  moet ons internationale portaal voor online shoppen en reserveren worden, beschikbaar in vijf talen', zei Operations Manager E-commerce Marco van der Hulst vorige maand tegen Twinkle.