Twinkle | Digital Commerce

Wannahaves gaat weer online verkopen

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:09

Wannahaves wil na een doorstart weer producten gaan verkopen online. Het is de bedoeling dat bezoekers items kunnen kopen waarover wordt geschreven op Wannahaves.nl. ‘Primair ligt de aandacht op content’, aldus het bedrijf.

Wannahaves werd in 2000 gelanceerd als multimediaal concept voor gadgetliefhebbers, met een televisieprogramma, een magazine en een webshop. Afgelopen voorjaar ging Wannahaves, dat was uitgegroeid tot een internetportal in acht talen, failliet. Juul Manders, de nieuwe directeur van Wannahaves, kondigde niet veel later een doorstart aan met een nieuw consortium van investeerders.

Positionering
Het nieuwe Wannahaves blijft naar eigen zeggen een media- en productiebedrijf op de gebieden televisie, online, mobiel, magazines en e-commerce voor binnen- en buitenland. De positionering is aangepast. 'De Wannahaves website is nu niet meer enkel gericht op gadgets voor jonge mannen, maar op high-end lifestyle voor kosmopolitische mannen en vrouwen', aldus het bedrijf.

Eigen webshop
De e-commerce activiteiten zullen worden ondergebracht in een eigen webshop. Wannahaves laat de media weten: ‘De service die Wannahaves gaat bieden is dat de producten of diensten waarover geschreven is, direct kunnen worden gekocht, besteld of gereserveerd. Op dit moment wordt er nog aan de shop gewerkt. Wannahaves zal producten gaan aanbieden in samenwerking met partners en geen eigen voorraden houden. Primair ligt de aandacht op de content, secundair op de verkoop.'