Twinkle | Digital Commerce

Bol.com opent digitale boekwinkel E.bol.com

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 0:46

Bol.com heeft een boekwinkel geopend voor e-readers die toegang hebben tot draadloos internet: E.bol.com. Voor het eerst kan het digitale boekenaanbod van Bol.com zonder usb-connectie worden besteld, meldde de online-retailer vandaag.

Vooralsnog is E.bol.com alleen beschikbaar voor de BeBook Neo, een e-reader met internettoegang via wifi die te koop is op Bol.com.

De e-books van E.bol.com kunnen worden betaald met een automatische incasso en vervolgens ook op andere apparaten worden gelezen.

Bol.com startte een jaar geleden met de verkoop van e-readers en e-books, in samenwerking met Sony. De verkoop van digitale boeken loopt in ons land nog ver achter op die in de Verenigde Staten, waar Amazon naar eigen zeggen meer e-books dan papieren boeken verkoopt. In een analyse maakte Het Financieele Dagblad overigens weer gehakt van die bewering.