Twinkle | Digital Commerce

Cheapcargo.com en Lastminutecargo.nl slaan handen ineen

2017-05-27
170131
  • 0:57

Cheapcargo.com, door grote broer Cheaptickets.nl in de markt gezet als ‘webwinkel voor transport’, gaat samenwerken met Lastminutecargo.nl. Acht transportbedrijven verkopen via die site de laatste laadruimte in hun vrachtwagens.

De diensten van Lastminutecargo.com, dat zich specialiseert in Europees wegvervoer, worden opgenomen in Cheapcargo.nl. Door het last minute karakter liggen de dagelijks wisselende tarieven lager dan de gangbare marktprijzen.

Landenspecialisten
Met de samenwerking wil Lastminutecargo.nl zijn bereik vergroten, waar Cheapcargo.com zijn dienstenpakket wil uitbreiden; Klanten van Cheapcargo.com hebben binnenkort ook toegang tot de diensten van de acht landenspecialisten van Lastminutecargo.nl. Daarnaast kunnen zij profiteren van lagere prijzen voor minder urgente zendingen naar Europese bestemmingen.

'Handige aanbieder'
Cheapcargo.com noemt zichzelf ‘een onafhankelijke vergelijkingssite voor het versturen van vracht. Of het nu gaat om een document, een pakje of een pallet.’

Op het weblog van Twinkle noemde hoogleraar logistiek Walther Ploos van Amstel CheapCargo ‘niet geschikt voor het uitbesteden van grote, frequente pakjesstromen. Het is wel een handige aanbieder van informatie voor webwinkeliers die af en toe iets te versturen hebben naar klanten in binnen- en buitenland’.

Bron: Logistiek.nl