Twinkle | Digital Commerce

Turnover ook online te koop in eigen webshop

2017-11-08
169130
  • 0:52

Het Nederlandse kledingmerk Turnover test momenteel een eigen webwinkel, die later deze maand officieel live gaat. De kleding van het merk blijft ook te koop in een shop-in-shop bij Orangebag.nl.

Met de nieuwe webshop wil Turnover marktaandeel terugpakken dat werd verloren met de sluiting van onrendabele filialen in Eindhoven, Enschede, Tilburg, Breda en Antwerpen eerder dit jaar. Het heeft nu nog veertien winkels in binnen- en buitenland.

Geen retour in winkel
Volgens een woordvoerster van Turnover wordt het online-assortiment van het merk de komende periode langzaam uitgebreid. De artikelen zijn tegen dezelfde prijs te koop als in de fysieke vestigingen, maar kunnen daar niet worden geretourneerd of geruild.

Orangebag.nl
Turnover opende begin dit jaar een shop-in-shop binnen Orangebag.nl, een verzamelplaats voor fashion labels die (nog) geen eigen webshop hebben. Daarmee vervult Orangebag.nl een zelfde soort functie als Wehkamp.nl, dat kleding van C&A exclusief online verkoopt in zijn webwarenhuis. De kleding van Turnover blijft gewoon te bestellen op Orangebag.nl.