Twinkle | Digital Commerce

Shop Direct Group naar Europese vasteland

2017-05-27
  • [nieuws]
  • 0:50

Shop Direct Group, een toonaangevende online-retailer in Groot-Brittanni, steekt het Kanaal over met Littlewoodseurope.com. De site kent een breed assortiment, met alleen al meer dan 250 kledingmerken in de digitale schappen.

Littlewoodseurope.commikt in eerste instantie op consumenten in Frankrijk, Duitsland, Spanje en Portugal, meldt het Britse vakblad Retailweek.

Bezorgtarief
Shoppers uit die landen die voor meer dan 50 euro bestellen, hoeven in de lopende introductieperiode geen verzendkosten te betalen. Wie voor een kleiner bedrag aankopen doet, betaalt een vlak bezorgtarief van 5 euro. Shop Direct Group belooft dat bestellingen binnen zeven dagen in huis zijn.

Het continentale zusje vanLittlewoods.comverkoopt behalve kleding onder meer ook speelgoed, entertainment-producten en interieurartikelen. De site is voorlopig alleen in het Engels beschikbaar, maar zal spoedig worden vertaald.

Woolworths.co.uk
Na het failissement van Woolworths, ook wel de Britse Hema genoemd, werdShop Direct Groupbegin dit jaar eigenaarvan de domeinnaamWoolworths.co.uk. Die is sinds enige tijd in lucht.