Twinkle | Digital Commerce

Mailorder Solutions beheert gezondsheidsshop Liberty

2017-05-27
171130
  • [nieuws]
  • 0:54

Liberty Healthcare heeft zijn online-kanaal in beheer gegeven aan Mailorder Solutions. De verkoper van gezondheidsproducten en voedingssupplementen wil zich meer gaan toeleggen op de marketing van zijn producten.

Liberty Healthcare levert zijn producten op natuurlijke basis aan de detailhandel, maar verkoopt ze ook direct aan de consument via Liberty.nl. Het bedrijf is al meer dan acht jaar aangesloten bij Thuiswinkel.org.

Concentreren
Toch heeft Liberty Healthcare besloten de exploitatie van zijn webwinkel over te laten aan Mailorder Solutions. Directeur Ron Piers: 'Hierdoor kunnen we ons meer concentreren op de groeiende markt en het ontwikkelen van nieuwe en bestaande producten. Mailorder Soluttions kan zich richten op waar het goed in is: het bouwen van webwinkels, het afstemmen van het assortiment, de klantenservice, het logistieke gedeelte en de online-marketing.'

Multiple site-strategie
Mailorder Solutions, dat ook een groot aantal eigen webwinkels exoploiteert, voegt met het beheer van Liberty.nl een nieuwe naam toe aan Mailorder Licenses. Onder die vlag exploiteert het bedrijf al webwinkels voor onder meer Rituals, Achmea en Wegener. In lijn met zijn multiple site-strategie lanceerde Mailorder Solutions het afgelopen halfjaar al meer dan twintig webwinkels.