Twinkle | Digital Commerce

Kleertjes.com publiceert foto's gestolen kleren

2017-05-27
170130
  • [nieuws]
  • 0:53

Inbraak_kleertjes_magazijnKleertjes.com is het slachtoffer geworden van een inbraak in zijn magazijn. Vermoedelijk honderduizenden euro's aan merkkleding werden buitgemaakt. De online-kinderkledingwinkel is van plan foto's van de gestolen waar te publiceren.

Dat zegt directeur Claudia Willemsen in een reactie op de inbraak in de nacht van woensdag op donderdag. Toen verschaften dieven zich toegang tot het magazijn van Kleertjes.com in de Doetinchemse Gildestraat. Hoewel de alarmcentrale net gecontroleerd was, ging het alarm bij de inbraak niet af.

Leveranciers en klanten ingelicht
Volgens directeur Willemsen zijn op camerabeelden twee gemaskerde mannen te zien, maar is niet uitgesloten dat meer mensen betrokken waren bij de diefstal. 'De dieven wisten precies waar ze mee bezig waren. Alleen de duurdere merkkleding zoals van Jottum, Gaastra en Replay, is meegenomen. Inmiddels zijn alle leveranciers en ook de klanten ingelicht. We worden overspoeld met steunbetuigingen.'

Geen verzending
Hangende het politie-onderzoek en de inventarisatie van de gestolen kleding, worden de komende dagen geen bestellingen verzonden door Kleertjes.com. De succesvolle online-kinderkledingwinkel, twee jaar geleden uitgeroepen tot Beste Webwinkel van Nederland, houdt pas sinds vorig jaar magazijn in het pand in Doetinchem.