Twinkle | Digital Commerce

Ruim veertig nieuwkomers op Thuiswinkel Vakbeurs

2017-05-27
170130
  • [nieuws]
  • 1:53

De Thuiswinkel Vakbeurs kent een groter aantal nieuwkomers dan ooit. Ruim veertig nieuwe partijen zijn te vinden op de beursvloer. Wie de beurs wil verlaten met een gratis webwinkel, kan zich dit weekend nog inschrijven.

Naast de vele vertrouwde gezichten zullen nieuwkomers als One Stop Webshop, Vivendo, DHL, Kiala en Beslist.nl acte de presence geven op de Thuiswinkel Vakbeurs, die op 21, 22 en 23 april plaatsvindt in de Utrechtse Jaarbeurs.

Een volledig overzicht van alle nieuwkomers vindt u onderaan dit bericht. Een lijst met alle exposanten op de Thuiswinkel Vakbeurs is hier te vinden.

Voorregistraties
Behalve in een recordaantal nieuwe standhouders mag de organisatie van TCD2009, waar de Thuiswinkel Vakbeurs onderdeel van uitmaakt, zich verheugen in grote belangstelling van het publiek. Het aantal voorregistraties ligt 20 procent hoger dan vorig jaar en gerekend wordt dan ook op een ongeëvenaard bezoekersaantal. Bezoekers van de Thuiswinkel Vakbeurs zijn meer dan welkom op het speciale Twinkle Terras, waar u kennis kunt maken met de redactie en het hele team.

Gratis webwinkel
Ook dit jaar geeft Twinkle weer een compleet functionerende webwinkel weg aan de ondernemer met het beste plan. In drie dagen bouwt de winnaar, die op de eerste beursdag bekend wordt, een webwinkel. Daarbij wordt hij geholpen door partners MijnWinkel.nl, TNT Post Pakketservice, Speurders.nl, Media concepts, Uniserver, ICTRecht en Ogone. Wie kans wil maken op de gratis webwinkel kan dit weekend nog een business case opstellen en insturen.

Scheidsrechtershop.nl
Vorig jaar ging de gratis webwinkel naar Scheidsrechtershop.nl. Geholpen door de 12.500 euro aan diensten van sponsors en de vele landelijke media-aandacht maakte de shop vorig jaar een vliegende start. Voor het lopende jaar verwacht eigenaar Koen Kornegoor een omzetstijging van niet minder dan 200 procent.

In het komende nummer van Twinkle, dat in de week van 13 april verschijnt, leest u meer over de stormachtige groei Scheidsrechtershop.nl.

Overzicht nieuwe exposanten Thuiswinkel Vakbeurs:

firmanaam  
Beslist.nl B.V. Neolane
Bong Group One Stop Webshop
Cash-Ticket Open Mind Consultancy
ClickValue OTS Group
Colours Paysquare B.V.
Copernica BV Planet49 GmbH
DHL Primapost
Didoc Data Service Print Personal
Digimo Media PushCall B.V.
Docdata Reputy Europe
Easy Computing Rhenus B.V.
E-Force Saferpay
Email vision Salesupply AG
Exact Online Sanoma Uitgevers
Fotocube Nederland Scoot Media
Freightways Shop 2 Market
IcePay Softlution Deutchland GmbH
Inventra Storage Architects
Jetmail B.V. Strawberries
Kiala VIDDIX
King Business Software Vivendo
Laser Zoomio Nederland B.V.