Twinkle | Digital Commerce

Pantyfashion.nl winnaar gratis webwinkel

2017-05-27
170130
  • [nieuws]
  • 0:59

Vanochtend heeft Pantyfashion.nl de gratis webwinkel in de wacht gesleept. Tijdens de Thuiswinkel Vakbeurs in de Utrechtse Jaarbeurs mochten de drie genomineerden hun webwinkelconcept presenteren. De andere twee waren Schoonheidshop.nl en Allroundlighting.com.

De jury oordeelde dat het duo van Pantyfashion.nl met de meeste passie en kennis van zaken het concept uit de doeken heeft gedaan. De doelgroepbenadering werd als een erg sterk punt gezien. Pantyfashion.nl richt zich op de zakelijke vrouw in 'pantydragende beroepen' als stewardes en hostess. Verder vond je de jury dat de webwinkel een goed product had uitgekozen: het past door de brievenbus en het zal tijdens het vervoer niet snel beschadigd raken. Tot slot was de jury erg te spreken over de marketingplannen van Sander Hahn en Marijke Tollenaar.

Het duo is nu met de sponsoren aan het werk om vóór het einde van de beurs de webshop operationeel te hebben.

Donderdag om 14.30 wordt de eerste bestelling verstuurd vanaf het Twinkle Terras in hal 4 van de Jaarbeurs.

De sponsors van de Gratis Webwinkel zijn ICTRecht, MijnWinkel, TNT Post Pakketservice, Speurders.nl, Media concepts, Ogone, Rabobank, Uniserver en Twinkle. De jury bestaat uit afgevaardigden van de sponsors plús de winnaar van vorig jaar Koen Kornegoor. Hij won met Scheidsrechtershop.nl