Twinkle | Digital Commerce

Zoekmachine voor kinderkleding van start

2017-11-09
170130
  • 0:52

Een nieuwe zoekmachine voor kinderkleding toont sinds vandaag naar eigen zeggen alle kinderkleding die in Nederland op internet wordt aangeboden. Via deeplinks komen bezoekers in een webwinkel uit waar de gewenste kleding kan worden besteld.

'Zoals Jaap.nl het Nederlandse huizenaanbod in kaart brengt, zo brengt BoeZoe.nl het aanbod van particuliere en professionale aanbieders van kinderkleding aan.'

Op BoeZoe.nl kunnen bezoekers bepaalde keuzes ingeven zoals het merk, de kleur, de maat en/of bijvoorbeeld meisje of jongen. Vervolgens verschijnt er een pagina met zoekresultaten van gevonden kleding in diverse webshop. 'Door één keer te klikken op het gevonden kledingstuk kom je direct bij dit kledingstuk in de betreffende webshop, je kunt dit kledingstuk dan direct kopen. Je hoeft dus niet nog eens te zoeken in de gevonden webshop', aldus BoeZoe.nl.

Volgens de initiatiefnemers van de site heeft de consument met BoeZoe eenvoudiger en sneller zicht op de kinderkleding die in Nederland wordt aangeboden.