Twinkle | Digital Commerce

100.000 bestelling op Kleertjes.com

2017-05-26
  • [nieuws]
  • 1:04

De honderduizendste bestelling is gisteren op Kleertjes.com geplaatst. Nog geen jaar geleden stond de teller op 50.000. Sinds het winnen van de award voor Beste Webwinkel 2007 zijn er tienduizend nieuwe klanten bijgekomen. Kleertjes.com heeft inmiddels ruim 35.000 klanten.

Pasgeleden is de site van kleertjes.com gerestyled. Zowel de look and feel als de huisstijl zijn opnieuw onder handen genomen. Onder andere het lettertype is aangepast van grijs naar zwart, zodat het beter leesbaar is. Tijdens het winkelen op de site ziet de klant nu wat er in het winkelmandje zit en welke artikelen het laatst zijn bekeken. Daarnaast is ook de zoekfunctie is uitgebreid. Nieuw is tell a friend: geef een vriendin/vriend, familielid of kennis op. Met een speciale actiecode krijgt de nieuwe klant een kennismakingskorting van 5 procent. De vaste klant krijgt een waardebon met 5 procent van het bestelbedrag.

Oprichter en eigenaar van kleertjes.com Claudia Bruil luncht vandaag samen met vijfentwintig andere prijswinnaars -van een prijs of onderscheiding voor hun werk-op Paleis Noordeinde in Den Haag. Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima zitten bij de Thuiswinkel Award-winnares aan tafel. Naast kleertjes.com zijn onder meer de winnaars van de Ere-Nipkowschijf en de Rinus Michels Award aanwezig.