Twinkle | Digital Commerce

Elmar lanceert dynamische reissite

2017-05-26
17097
  • [nieuws]
  • 0:56

Elmar Reizen heeft vandaag de nieuwe site reisvrij.nl gelanceerd. Hier kan de consument terecht die geen standaard pakketreis wil. Op reisvrij.nl kan men een reis helemaal zelf samenstellen en eventueel ook op zoek gaan naar de laagst mogelijke prijs. Daarbij maakt het gebruik van 'Dynamic Packaging', een nieuwe technologie die de diverse beschikbare reisopties combineert.

Dynamic Packaging koppelt verschillende databanken, zoals van hotels, luchtvaartmaatschappijen en autoverhuurders aan elkaar te koppelen en informatie te laten uitwisselen. Elmar Reizen is naar eigen zeggen de eerste onderneming in Nederland deze technologie op internet laat draaien. 

Elmar Reizen heeft voor Nederland een exclusief contract, waardoor het 'optimaal kan profiteren van toekomstig succes'. Daarnaast kan Elmar Reizen het concept uitzetten bij partners, middels een white label-structuur. Elmar Reizen verwacht dat Dynamic Packaging in de reisbranche een steeds belangrijkere rol gaat spelen in de distributie van reizen en is ervan overtuigd met dit business model de concurrentie een slag voor te blijven.