Twinkle | Digital Commerce

Toename downloadbare luisterboeken

2017-05-26
  • [nieuws]
  • 0:56

Luisterrijk heeft een contract gesloten met Rubinstein, de grootste uitgever van luisterboeken in Nederland. Hierdoor zijn binnenkort ruim 75 titels van Rubinstein te downloaden bij Luisterrijk. Het aanbod van Luisterrijk is hard gegroeid gedurende de laatste paar maanden. Steeds meer uitgevers tonen belangstelling om hun luisterboeken via de downloadshop aan te bieden, aldus de organisatie.

De eerste helft van dit jaar sloot Luisterrijk contracten met dertien nieuwe uitgeverijen, waaronder ANWB, Cossee, CVPublishing, Booxz, Luitingh-Sijthoff, Het Spectrum en Unieboek. Nu komt daar de overeenkomst met Rubinstein bij, waardoor het aantal titels dat Luisterrijk aanbiedt op ruim 200 uitkomt.

Luisterrijk is een downloadshop waar consumenten luisterboeken in mp3-formaat kunnen downloaden. Het gaat om toneeluitvoeringen, hoorspelen en luisterboeken van inmiddels negentien uitgeverijen. Op dit moment biedt Luisterrijk onder meer hoorcolleges, educatieve luisterboeken, kinderboeken en romans aan. Luisterrijk wil het aanbod de komende maanden nog verder uitbreiden en voert hierover onderhandelingen met uitgeverijen.