Twinkle | Digital Commerce

Boekhouding digitaal bijhouden

2017-05-26
  • [nieuws]
  • 0:48

webshop2Gebruikers van mijnwebwinkel.nl kunnen voortaan hun boekhouding digitaal bijhouden door de koppeling van hun webwinkel met administratie software van online aanbieder Asperion. Door deze koppeling ontstaat voor deze winkeleigenaren een volledig digitale bedrijfsvoering in één systeem.

Mijnwebwinkel.nl voorziet in software waarmee eigenaren van webshops hun eigen 'winkel' kunnen beheren. Bijna 7.000 ondernemers maken hier al gebruik van. Een kleine 2.000 daarvan hebben een 'echt' draaiende winkel en dat aantal groeit snel, meldt de organisatie. Zodra een webshop begint te verkopen stijgt echter ook de noodzaak tot het voeren van een degelijke administratie.

'Steeds vaker kreeg ik het verzoek om een koppeling mogelijk te maken met een gerenommeerde leverancier van administratieve software', vertelt Alex Pansier, directeur van Lemonweb BV, de ontwikkelaar van mijnwebwinkel.nl. 'Er was naar verhouding veel vraag naar een koppeling met goede online administratie software. Die hebben we met Asperion kunnen realiseren.'