Twinkle | Digital Commerce

Nieuwe vakantiewebsite gelanceerd

2017-05-26
  • [nieuws]
  • 0:57

Alle-Vakanties.nl is de naam van de gloednieuwe website voor het zoeken en boeken van een vakantie. De organisatie is een samenwerking aangegaan met verschillende touroperators en reisspecialisten. De laatste aanbiedingen van de partners zijn op de website te vinden en om de vier uur wordt het aanbod automatisch geüpdate zodat altijd de meest recente aanbiedingen online staan.

De website is ontstaan uit ‘onvrede' over bestaande sites met een dergelijk karakter. 'Vaak was het aanbod enorm, maar bij het zoeken naar last minutes of andere aanbiedingen via andere sites vond ik zelden de door mij uitgekozen reis terug', legt Rody Lagerwaard, ontwikkelaar van Alle-Vakanties.nl. uit. 'Veelal was de last minute net uitverkocht of was de betreffende aanbieding helemaal niet meer terug te vinden. De reizen die u vindt via Alle-Vakanties.nl zijn altijd beschikbaar en bovendien komt u met één klik van uw muis bij de uitgekozen aanbieding terecht en hoeft u niet een hele website door te zoeken tot u de aanbieding gevonden heeft.' 

Om de overzichtelijkheid te behouden bestaat Alle-Vakanties.nl uit zeven subpagina's: Alle-Lastminutes.nl, Alle-Wintersport.nl, Alle-Weekendjesweg.nl, Alle-Vakantiehuisjes.nl, Alle-Stedentrips.nl, Alle-Cruises.nl en Alle-campings.nl.