Donderdag 10 januari 2013

22012 keer gelezen4 x gereageerd

Nooit meer reclamefolders in de bus

Walther Ploos van Amstel

Nooit meer reclamefolders in de bus

Ik haat die stapels reclamefolders elke dag in onze brievenbus. De hele hal ligt vol met onzin van Praxis, C1000, Ikea, Dell en de lokale afhaalchinees. Ze verdwijnen hier standaard in de vuilnisbak. Ik heb visioenen van verdwijnende oerbossen en stijgende zeespiegels.

Kan dat nu echt niet anders?

Elk huishouden ontvangt welke week weer gemiddeld 31 folders in de brievenbus. Dat is 32 kilo reclamedrukwerk per jaar. Drie op de tien ontvangers gooien alles ongelezen weg. Iedere ongewenste folder is een schaamteloze verspilling van geld, papier en energie en leidt tot extra onnodig afval.

Overal lezen
Vandaag viel de folder van Reclamefolder.nl in de bus. Een reclamefolder voor een simpele app. Ze zetten alle folders en winkelacties en -aanbiedingen op een rij. Vanaf nu krijg je eenvoudig alle reclamefolders direct op je iPad, iPhone, iPod touch én Android telefoon of tablet. Je klikt aan welke folders je wel wilt hebben op je tablet of mobieltje en je kunt ze vervolgens overal lezen, net als die vertrouwde folder. Iedere week krijg je een seintje wanneer de nieuwe reclamefolders weer geupdate zijn om te bekijken.

Nee-nee sticker
Dit is eindelijk weer eens een folder in de bus waar ik wel blij mee ben. En, jammer dat ik daar niet zelf op gekomen ben; simpel, begrijpelijk en leuk. Mijn advies: download nu gratis de Reclamefolder App in de App Store of Android en bekijk je favoriete folders direct online. De nee-nee sticker op de brievenbus. Spaar het milieu en bespaar in je huishoudbudget.

Wellicht kan de directie van de Telefoongids/Gouden Gids ook eens kijken naar deze app? 

p.s. waar blijft eigenlijk die app voor pinautomaten die het wel doen?

 
 

0

Onderwerp(en) & tags voor dit artikel:

- Offline vs online (Multichannel)Er is op dit moment 4 keer gereageerd op:
Nooit meer reclamefolders in de bus
 
 1. Joke op donderdag 10 januari, 2013 om 16:55

  De app van Reclamefolders.nl werkt inderdaad super, echt leuk dat je alle folders nu gewoon op je telefoon kunt bekijken! Sinds kort gebruik ik echter de app van Folders.nl, omdat je daarin ook nog eens goed op product kunt zoeken. Dat is handig wanneer ik weer wasmiddel nodig heb, hoef ik tenminste niet alle folders door te spitten, haha!

 2. Bianca op donderdag 10 januari, 2013 om 17:43

  De Reclamefolder.nl app is inderdaad top :) Ook veruit de meest gebruiksvriendelijke van alle apps. Gebruik 'm bijna wekelijks!

 3. Annelies op vrijdag 11 januari, 2013 om 10:34

  Dank je voor de tip. Je hebt veel van die apps maar deze is wel echt super. 

 4. Wim Zoontjes op maandag 9 december, 2013 om 14:17
  www.waardebepalingauto.net

  Leuk natuurlijk zo'n app maar ten eerste zijn de meeste mensen in in de mogelijkheid om een app te gebruiken en ten 2de zal deze manier van reclame toch altijd minder gelezen worden, waardoor de nee-nee sticker de enige goede aanpak blijft.


Laat een reactie achter:
 

  Code (zie plaatje hierboven)Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. De redactie van Twinkle behoudt zich het recht voor om reacties te verwijderen in geval ze niet ter zake doen, commercieel of kwetsend zijn. Alle reacties zijn te allen tijde voor verantwoordelijkheid van de inzender.