Donderdag 1 juli 2010

5146 keer gelezenNu reageren

Bringo: de butler aan huis

Walther Ploos van Amstel

Bringo: de butler aan huis

Een van mijn snelste diŽten zo aan het begin van de zomer is het Ibiza-dieet. Een gezonde mix van oesters, kreeft, krab, Hollandse garnaaltjes, een toefje kaviaar, wat van die Lollo Biondo sla en een stiekeme blini met zure room. Vis moet zwemmen, dus een mooi glas Franse bubbeltjes erbij. Ik hou d’r van …

Ik heb geen idee waarvan ik nu eigenlijk afval. Albert.nl levert al dat goddelijks namelijk niet bij ons twee hoog in Amsterdam. Dus, ik loop zo’n 10 kilometer door de stad voordat de buit uiteindelijk binnen is. Zeker nu de oesters niet echt in het seizoen zijn en Frank’s Smokehouse geen kaviaar meer verkoopt.

Bringo doet het anders, met gerechten van hoge kwaliteit. Deze worden compleet in stijl bezorgd op iedere gewenste locatie; Ibiza op z’n Tafeltje Dekjes.†Bringo beschikt over een uniek assortiment van delicatessen voor een diner thuis, een lunch op kantoor of catering op locatie of het sloepje. Ook bezorgt Bringo luxe wijnen en champagnes, om de schijf-van-vijf compleet maken. Kom maar op. Verwen me!

Een bezorgservice voor eten en drinken kan dus ook verder gaan dan de overbekende brommer met een lauwe pizza achter in de bak. Nu nog een leuke opruimservice ...


0

Onderwerp(en) & tags voor dit artikel:

- Segmentatie (Klantcontact)
- Post- en pakketverzenders (Logistiek)
- Fulfilment (Logistiek)Geef nu als eerste een reactie op:
Bringo: de butler aan huis


Code (zie plaatje hierboven)Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. De redactie van Twinkle behoudt zich het recht voor om reacties te verwijderen in geval ze niet ter zake doen, commercieel of kwetsend zijn. Alle reacties zijn te allen tijde voor verantwoordelijkheid van de inzender.