Twinkle | Digital Commerce

De Thuiswinkel Markt Monitor gratis op de mat

2017-05-26
170130
  • 1:03

Alle leden van Thuiswinkel.org ontvangen voortaan twee maal per jaar de Thuiswinkel Markt Monitor (TMM). De TTM is al sinds 1998 hét marktonderzoek over online consumentenbestedingen in Nederland. Een en ander is mogelijk door sponsoring van TNT Post en we zijn erg blij dat we deze 'USP' aan onze leden kunnen doorgeven. 

Blauw Research onderzoekt de Nederlandse onlinethuiswinkelmarkt al sinds 1998 en voert het onderzoek vanaf 2001 uit in samenwerking met Thuiswinkel.org. De cijfers van de TMM komen tot stand via het verzamelen van verkoopcijfers bij leden van de vereniging in combinatie met uitgebreid consumentenonderzoek (n=2.000  per meting ). In de TMM-rapportage komen naast online consumentenbestedingen ook marktontwikkelingen, marktsegmenten, betaalmethoden en consumentenprofielen aan de orde.

Leden van Thuiswinkel.org ontvangen de eerste exclusieve en gratis TMM-rapportage in april 2009 (retailwaarde: 2.750 voor 2 rapporten). Naast de traditionele marktcijfers (TMM) publiceert Blauw Research in samenwerking met Thuiswinkel.org in mei 2009 additioneel 10 brancherapportages, waarvoor leden helaas nog wel moeten betalen, maar waarvoor stevige kortingen met Blauw Research zijn overeengekomen. Al met al zijn we erg blij om op deze wijze heel concreet invulling te kunnen geven aan onze doelstelling om te doen aan kennis- en informatieoverdacht. En tegelijkertijd onze leden nog meer waar voor hun geld te bieden.