Vrijdag 31 oktober 2008

6727 keer gelezen5 x gereageerd

'No reply' van TNT Post

Walther Ploos van Amstel

'No reply' van TNT Post

Onlangs blogde ik over de slechte logistieke leverprestaties van TNT Post onder het motto 'How to lie with track and trace?'. Ik had het over de over de spookmeldingen in de informatie over track and trace van Tante Post.

Uiteraard heb ik ook TNT om commentaar gevraagd, in de hoop dat ze iets willen leren. En na meer dan vier weken kwam hun reactie, in een mail met als header: 'No reply'.

De boodschap:

'Geachte heer,

Hartelijk dank voor uw reactie. U geeft aan een zending niet te hebben ontvangen. Graag wil ik hierop reageren. Volgens mijn gegevens beschikt u inmiddels over uw zending. Mocht dit onverhoopt niet zo zijn dan verzoek ik u om opnieuw contact met ons op te nemen. Ik ga ervan uit u hiermee voldoende informatie te hebben gegeven. Met vriendelijke groet, Marja Schoonhoven, TNT Post Klantenservice.'

Inderdaad 'No reply'...

 
 

0

Onderwerp(en) & tags voor dit artikel:Er is op dit moment 5 keer gereageerd op:
'No reply' van TNT Post
 
 1. Daniel op vrijdag 31 oktober, 2008 om 13:34

  Bijna net zo rampzalig als de klanten-"service" van T-Mobile dus.

  En inderdaad, deze melding heb ik al vaker van TNT ontvangen na het zoekraken van meerdere pakketten die verstuurd zijn via onze webwinkel.

 2. JP op vrijdag 31 oktober, 2008 om 13:41

  Heel herkenbaar. TNT verdient geen punten als het gaat om klachtenafhandeling. Heb een webwinkel en in 95% van de gevallen komen de pakketten aan, maar als dit niet gebeurd dan geven ze niet thuis. Heb DHL for You gezien en ga dt maar eens onderzoeken.

 3. Webwinkel Pro op vrijdag 31 oktober, 2008 om 14:24

  Ik zou zeggen, even allemaal DHL proberen. - je betaalt minder - bepaal zelf het aflevermoment (overdag, savonds, zaterdag) - of laat de klant het ophalen op 1 van de duizenden DHL servicepoints!

 4. JR op vrijdag 31 oktober, 2008 om 14:38

  Je moet weken en soms maanden wachten op het interne onderzoek van TNT. En het wel degelijk bezorgen of mogelijk bezorgen van pakketen onder de 10 kg kost je 1.75 meer.

  Ben het helemaal eens met JP. JP hou ons op de hoogte want ook wij met onze webshop overwegen de overstap.

 5. Baroen op vrijdag 7 november, 2008 om 16:36

  Inderdaad. Rampzalige service bij TNT. Wij zijn overgestapt naar UPS. Een heel klein beetje duurder, maar perfecte afhandeling, en de zendingen worden bij je afgehaald.


Laat een reactie achter:
 

  Code (zie plaatje hierboven)Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. De redactie van Twinkle behoudt zich het recht voor om reacties te verwijderen in geval ze niet ter zake doen, commercieel of kwetsend zijn. Alle reacties zijn te allen tijde voor verantwoordelijkheid van de inzender.