Twinkle | Digital Commerce

Welke webwinkels zetten het meeste om?

2017-05-26
  • 0:57

In september willen we de Twinkle Webwinkel Top 100 brengen. We gaan uitzoeken wat de omzet is van de Nederlandse webwinkels en ze op die manier ranken. Onze Amerikaanse collega's van Internet Retailer doen dat al jaren, maar dan is het een Top 500. A hell of a job, al is het alleen maar omdat een deel van deze organisaties hun cijfers niet kwijt willen.

Ik ben erg benieuwd of u een serieuze top 10 kunt opsommen. Als u dat kunt, dan maakt u kans op gratis toegang tot de tweedaagse Global Ecommerce Summit op 28 en 29 oktober in Amsterdam, inclusief hotelovernachting, ter waarde van 1.500 euro. Leuk toch?

Wat moet u doen? Kom naar de Twinkle-stand op de Thuiswinkel Vakbeurs in Utrecht. Gooi daar uw top 10 in de speciale brievenbus en vergeet vooral niet uw naam en e-mailadres te vermelden. De winnaar maken we bekend tijdens de Thuiswinkel Update (en via onze site) waar ook de Top 100 wordt gelanceerd.

En als u er dan toch bent, maak 'ns een praatje met de redactie of prik een geeltje met een artikelidee op het speciale prikbord.

Ik zie u in Jaarbeurs in Utrecht.  Hal 4, stand 4F004,  22, 23 en 24 april.
(Entree is gratis, alleen even registreren)