Twinkle | Digital Commerce

Michel Schaeffer (bol.com) gekozen tot De Man van het jaar!

2017-05-26
  • 0:53

Gisterenavond werd Michel Schaeffer, al 7 jaar marketing baas van bol.com terecht gekozen tot De Man (DM) van het Jaar! Ger Jacobs van TNT overhandigde de prijs. Eindelijk eens een echte marketeer en geen professor, jurist, boekenschrijver of branchedirecteur! En Jort Kelder was fantastisch!

Twee jaar geleden mocht ik dus de prijs in ontvangst nemen. Was er natuurlijk wel trots op, niet in de laatste plaats omdat ik vervolgens met George Baker op de foto mocht en samen met hem Paloma Blanca mocht vertolken. Toen was het nog een publieksprijs en met de database van de vereniging en mijn uitgebreide familie en kennissenkring kon ik misschien ook wel niet verliezen.

Tegelijkertijd was het wel een gericht direct marketing actie die me de prijs deed toekomen. Belangrijker vond ik destijds door een vakjury genomineerd te worden. En met de bloemenhulde van Bart Stomphorst van Sandd, een dag later was ik het meest verguld. Op het kaartje van de lokale bloemist stond: 'Van harte gefeliciteerd met uw verkiezing als De Man van het jaar!

Voor mijn vrouw en kinderen kon ik dat hele jaar niet meer stuk.