Hans Siebum

Hans Siebum

Hans Siebum is sinds 2007 actief in de e-commerce wereld, in verschillende rollen. Van het creëren van een e-commerce platform op maat, tot e-commerce manager. Sinds enkele jaren neemt hij namens Salesupply dagelijks een kijkje in de keukens van de mooiste webwinkels van de Benelux. Samen met deze ondernemingen bepaalt hij doelen en bekijkt hij wat over de grens haalbaar is.

Salesupply is gevestigd in 15 landen en richt zich op bedrijven met online expansiegedrag richting het buitenland. Hans adviseert e-commerce bedrijven bij hun internationaliseringsplannen. Met een team van lokale en native speaking medewerkers worden zo webshops lokaal per land uitgerold.

Salesupply is vertegenwoordigd in diverse branches, waaronder fashion, leisure, automotive, techniek en health. Bekende Nederlandse relaties van Salesupply zijn onder andere Omoda, Fonq, Azalp, Hema, Bloc rolgordijnen, Lamp en Licht, Repeat Cashmere en Miss Etam. Door zijn meer dan acht jaar ervaring met webshops, content management systemen, customer service en marketing is Hans' e-commerce kennis breed inzetbaar.

« overzicht bloggers

Alle weblogs van Hans Siebum:

 

26-04-2016  

16-11-2015  

14-09-2015