Donderdag 18 mei 2017

676 keer gelezen1 x gereageerd

Tiqets straks mondiaal beschikbaar met 17 miljoen groeigeld

Tiqets straks mondiaal beschikbaar met 17 miljoen groeigeld

Tiqets, de mobiele applicatie voor tickets van musea en attracties, heeft 17 miljoen dollar aan groeigeld gekregen. Het drie jaar oude bedrijf wil met zijn nieuwe investering mondiaal beschikbaar worden.

Tiqets werd in 2014 gelanceerd als app waarmee consumenten alvast kaartjes konden kopen voor uitstapjes in een grote Amerikaanse of Europese stad. Zo hoeven zij niet meer fysiek in de rij te staan. Inmiddels is de app in 150 landen en in zeven talen beschikbaar.

Ambitieus
Maar de start-up wil meer. Een eerdere kapitaalinjectie van 4 miljoen dollar vorig jaar werd gebruikt om musea en attracties in New York en Praag aan de app toe te voegen, maar met 17 miljoen dollar moet het bedrijf mondiaal beschikbaar worden.

D-reizen
Tiqets heeft inmiddels kantoren in New York, Parijs, Barcelona, Wenen en Rome en 75 medewerkers op de loonlijst. Het bedrijf werkte vlak na zijn oprichting al samen met D-reizen, dat via Tiqets tijdelijk kaartjes aanbood voor evenementen op bestemmingen.


0

Onderwerp(en) & tags voor dit artikel:

- Mobiele marketing (Marketing)Er is op dit moment 1 reactie gegeven op:
Tiqets straks mondiaal beschikbaar met 17 miljoen groeigeld
  1. Dani op zaterdag 20 mei, 2017 om 13:49
    thingtodoin.amsterdam/about/tiqets-com/

    Fantastisch nieuws, gefeliciteerd!


Laat een reactie achter:

Code (zie plaatje hierboven)Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. De redactie van Twinkle behoudt zich het recht voor om reacties te verwijderen in geval ze niet ter zake doen, commercieel of kwetsend zijn. Alle reacties zijn te allen tijde voor verantwoordelijkheid van de inzender.