Vrijdag 19 mei 2017

1014 keer gelezenNu reageren

‘Leen Bakker over naar Kwantum-moeder’

‘Leen Bakker over naar Kwantum-moeder’

Leen Bakker zou worden verkocht aan investeringsmaatschappij Gilde Equity Management. De afgelopen tijd zou Blokker Holding alvast wat voorbereidingen hebben getroffen voor het afstoten van de keten voor banken, kussens en kasten.

Dat meldt het Financieele Dagblad op basis van gesprekken met ingewijden. Blokker Holding wil het nieuws verder niet bevestigen aan Twinkle: ‘Wij gaan niet in op speculaties, en daar wil ik het graag bij laten’, zegt een woordvoerster.

Gilde in wijn
Leen Bakker komt bij een daadwerkelijke verkoop in handen van de investeringsmaatschappij waar ook onder andere Leapp en Kwantum onder vallen. Daarnaast heeft Gilde belangen in het wijntrio Wijnvoordeel.nl, By the Grape en Wijnbeurs.nl.

Blokker’s omslag
Blokker Holding schudde de retailmarkt deze week op met het nieuws dat het zijn vijf merken Leen Bakker, Xenos, Intertoys, Maxi Toys en Big Bazar verkoopt om zich verder exclusief te richten op de keten Blokker. Ook blijft e-commerce tak en nummer 10 van de Twinkle100 Nextail onder de vleugels van de holding. Nextail moet in de nieuwe situatie als e-commerce dienstverlener betrokken blijven bij de te verkopen ketens, en lijkt dit portfolio uit te breiden naar externe partijen.

 
 

0

Onderwerp(en) & tags voor dit artikel:Geef nu als eerste een reactie op:
‘Leen Bakker over naar Kwantum-moeder’

 

  Code (zie plaatje hierboven)Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. De redactie van Twinkle behoudt zich het recht voor om reacties te verwijderen in geval ze niet ter zake doen, commercieel of kwetsend zijn. Alle reacties zijn te allen tijde voor verantwoordelijkheid van de inzender.