Donderdag 18 mei 2017

537 keer gelezenNu reageren

Costes breidt internationaal uit

Costes breidt internationaal uit

Costes, voorheen een merk van The Sting dat sinds een aantal jaar op eigen benen staat, maakt zijn eerste stap over de grens. Belgische consumenten kunnen binnenkort zowel online als offline hun aankopen doen bij het modemerk.

‘Het is zover. Costes goes international! Bijna 4 jaar en 29 Nederlandse Costes boutiques later openen we deze maand onze eerste boutique over de grens. Antwerpen, here we come!’, zo juichthet bedrijf.

31 vestigingen
De webshop Costesfashion.com wordt later dit jaar ook beschikbaar voor onze zuiderburen. Daarnaast wordt morgen een eerste fysieke vestiging in Antwerpen geopend. De start van in totaal 31 vestigingen: 24 voor vrouwen, drie voor mannen en drie gecombineerd.

Costes in Nederland
De Nederlandse Costes-webshop zag eind 2013 het levenslicht. Destijds was het merk al met tien vestigingen in de winkelstraat te vinden. De filialen zijn, ook straks bij onze zuiderburen, voorzien van een afhaalmogelijkheid voor online orders.


0

Onderwerp(en) & tags voor dit artikel:

- Pakketverzending (Logistiek)
- Cross-channel (Multichannel)Geef nu als eerste een reactie op:
Costes breidt internationaal uit


Code (zie plaatje hierboven)Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. De redactie van Twinkle behoudt zich het recht voor om reacties te verwijderen in geval ze niet ter zake doen, commercieel of kwetsend zijn. Alle reacties zijn te allen tijde voor verantwoordelijkheid van de inzender.