Vrijdag 19 mei 2017

749 keer gelezenNu reageren

Casper-matras online only bij Target

Casper-matras online only bij Target

One size fits all-matras Casper wordt vanaf 18 juni ook in de webwinkel van Target verkocht. De 1.200 winkels van de keten krijgen een Casper-showroom, waar de bedden getest kunnen worden en accessoires verkocht worden.

Now Casper is bringing their outrageously comfortable assortment—including an exclusive lounger and layer—to Target!’, brengt Target het nieuws enthousiast naar buiten via een persbericht. De start-up wil meer Amerikaanse klanten bereiken via de Amazon-concurrent, maar houdt zijn matras online only.

Bekende investeerders
Casper maakte in 2015 internationaal faam door investeringen aan te trekken van een aantal grote namen. Acteurs Ashton Kutcher, Leonardo DiCaprio en Tobey Maguire trokken hun portemonnee, evenals Maroon 5-muzikant Adam Levine, waardoor de matrassenwebshop in zijn eerste levensjaar ruim zeventig miljoen aan investeringen wist op te halen.

Naar Europa
Het bedrijf heeft inmiddels de stap naar het Europese continent én de Amerikaanse winkelstraat gezet. Casper wil het kopen van een matras vereenvoudigen. Consumenten kunnen een Casper-matras in de webshop aanschaffen, waarna het opgerold in een doos wordt thuisbezorgd. Klanten krijgen vervolgens honderd dagen de tijd om het artikel uit te proberen.

 
 

0

Onderwerp(en) & tags voor dit artikel:

- Offline vs online (Multichannel)
- Cross-channel (Multichannel)Geef nu als eerste een reactie op:
Casper-matras online only bij Target

 

  Code (zie plaatje hierboven)Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. De redactie van Twinkle behoudt zich het recht voor om reacties te verwijderen in geval ze niet ter zake doen, commercieel of kwetsend zijn. Alle reacties zijn te allen tijde voor verantwoordelijkheid van de inzender.