Donderdag 6 april 2017

1182 keer gelezenNu reageren

Raph Schroder Head of e-commerce bij Hema

Raph Schroder Head of e-commerce bij Hema

Raph Schroder start deze maand in zijn nieuwe functie als Head of e-commerce bij Hema, waar hij sinds 2008 werkzaam is. Schroder volgt daarmee Tico Schneider op, die ook deze maand een nieuwe functie bekleedt bij Hema als Directeur Nederland.

Schroder zal zich ontfermen over alle e-commerce activiteiten bij de retailer. In zijn loopbaan bij Hema leidde Schroder de online category teams en was hij verantwoordelijk voor de sales-activiteiten van Hema's Nederlandse en internationale webshops. In eigen land heeft de retailer zes webwinkels.

Nieuwe paden
Onder Schneider, die bijna twee jaar head of e-commerce was, stak Hema zich online in een nieuw jasje. Gewapend met een nieuwe omnichannel-strategie lanceerde Hema daarnaast begin dit jaar een eigen loyaliteitsprogramma.

 
 

0

Onderwerp(en) & tags voor dit artikel:Geef nu als eerste een reactie op:
Raph Schroder Head of e-commerce bij Hema

 

  Code (zie plaatje hierboven)Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. De redactie van Twinkle behoudt zich het recht voor om reacties te verwijderen in geval ze niet ter zake doen, commercieel of kwetsend zijn. Alle reacties zijn te allen tijde voor verantwoordelijkheid van de inzender.