Donderdag 20 april 2017

722 keer gelezenNu reageren

MediaMarkt geeft podium aan nieuwe concepten

MediaMarkt geeft podium aan nieuwe concepten

Start-ups, crowdfunding campagnes en kennisinstellingen krijgen bij de vernieuwde MediaMarkt de mogelijkheid hun nieuwe product te tonen aan consumenten. Elke maand zet de elektronicaketen vijf producten, prototypes en ideeën in de spotlights.

In het 'Innovatie Lab' van de Eindhovense vestiging van MediaMarkt kan het winkelpubliek nieuwe concepten uittesten in de categorieën Active, Health, Gaming, Smart Home en Mobile. In de nieuwe winkelformule van MediaMarkt staat beleving centraal; het uitvinderspodium start op 26 april, wanneer het vernieuwde filiaal zijn deuren opent. 

Cruciale keuzes
Ontwikkelaars pitchen tijdens de sessies met consumenten hun product en ontvangen zo praktische feedback op hun ideeën, terwijl klanten een kijkje in de keuken krijgen. 'Dit maakt het voor de startup-ondernemers makkelijker om cruciale keuzes te maken in elke fase, van het ontwerpproces tot aan de distributie,' verklaart innovatiemanager Jeroen Hol.
 

 
 

0

Onderwerp(en) & tags voor dit artikel:Geef nu als eerste een reactie op:
MediaMarkt geeft podium aan nieuwe concepten

 

  Code (zie plaatje hierboven)Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. De redactie van Twinkle behoudt zich het recht voor om reacties te verwijderen in geval ze niet ter zake doen, commercieel of kwetsend zijn. Alle reacties zijn te allen tijde voor verantwoordelijkheid van de inzender.