Woensdag 19 april 2017

648 keer gelezenNu reageren

Jysk start click-and-collect in nieuwe Belgische webshop

Jysk start click-and-collect in nieuwe Belgische webshop

Jysk opende deze maand zowel fysiek als online zijn deuren bij onze zuiderburen: vanaf nu kunnen Belgische consumenten hun bestellingen ook in winkels laten klaarzetten. De Ikea-concurrent bezorgt er sinds kort ook thuis.

Over enkele jaren wil Jysk meer dan vijftig filialen in BelgiŽ geopend hebben: nu zijn dat er nog twee. De nieuwe†webshop geeft actuele winkelvoorraden weer en biedt klanten sinds gisteren de optie om, naast thuislevering, artikelen online artikelen te reserveren en op te halen in een vestiging.

Iets bijzonders
'Jysk is een grote organisatie met veel winkels over de hele wereld. Echter we openen in BelgiŽ wetende dat we nieuw zijn voor de Belgische consument en dat we iets bijzonders moeten bieden om succesvol te kunnen zijn', verklaarde Frank Christant, country manager voor Jysk in Nederland en BelgiŽ al bij de aankondiging van de komst van Jysk bij onze zuiderburen.

Internationaal
In Nederland maakte Jysk begin februari zijn assortiment online beschikbaar. De Deense keten heeft†meer dan 2.340 winkels in 41 landen en haalde vorig jaar de 174e plaats in de Twinkle100. Het boekjaar 2016 was voor de ScandinaviŽr het eerste waarin het operationele winst schreef in ons land.


0

Onderwerp(en) & tags voor dit artikel:

- Cross-channel (Multichannel)
- Pakketverzending (Logistiek)Geef nu als eerste een reactie op:
Jysk start click-and-collect in nieuwe Belgische webshop


Code (zie plaatje hierboven)Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. De redactie van Twinkle behoudt zich het recht voor om reacties te verwijderen in geval ze niet ter zake doen, commercieel of kwetsend zijn. Alle reacties zijn te allen tijde voor verantwoordelijkheid van de inzender.