Donderdag 16 maart 2017

963 keer gelezenNu reageren

Online juwelier Brandfield opent in Amsterdam

Online juwelier Brandfield opent in Amsterdam

Online juwelier Brandfield komt naar de Randstad. Het bedrijf, dat al een fysieke winkel heeft in thuishaven Groningen, opent een vestiging in de Negen Straatjes van Amsterdam.

De webshop opent een Brandfield Boutique om consumenten in de hoofdstad kennis te laten maken met zijn digitale assortiment. De horloges, sieraden, zonnebrillen, tassen en portemonnees kunnen bekeken en gepast worden, om vervolgens aan de kassa af te rekenen.

Zelf passen
Volgens Brandfield is het van belang dat consumenten zelf de producten kunnen passen, in plaats van bijvoorbeeld de horloges achter glas te bewonderen. ‘Consumenten winkelen in fysieke vestigingen vooral om hier plezier aan te beleven. Vreemd dat veel juweliers hier nog geen oplossing voor hebben gevonden’, laat algemeen directeur Jacco Tas optekenen in een persbericht.

Verkoopkanalen
Brandfield verkoopt sinds ruim een jaar ook via wehkamp. Voorheen bestond het bedrijf uit een bundeling van verschillende webwinkels, waaronder Horloges.nl, Sieraden.com en Zonnebrillen.net. Deze shops zijn nu geÔntegreerd in Brandfield.nl, maar hebben de extra url wel behouden.


0

Onderwerp(en) & tags voor dit artikel:

- Cross-channel (Multichannel)Geef nu als eerste een reactie op:
Online juwelier Brandfield opent in Amsterdam


Code (zie plaatje hierboven)Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. De redactie van Twinkle behoudt zich het recht voor om reacties te verwijderen in geval ze niet ter zake doen, commercieel of kwetsend zijn. Alle reacties zijn te allen tijde voor verantwoordelijkheid van de inzender.