Twinkle | Digital Commerce

Holland at Home werkt samen met Nutricia voor China

2017-05-28
25631442
  • [nieuws]
  • 1:09

Holland at Home heeft een officiële samenwerking gesloten met Nutricia om verder te kunnen groeien in China. Het bedrijf verstuurt al acht jaar naar Azië, maar wordt nu aan de arm van de producent van Nutrilon, Olvarit en Bambix ‘betrouwbaarder’ voor Chinezen.

Volgens Chrystal van Goor den Oosterlingh, algemeen directeur van Holland at Home, haalt de officiële samenwerking twijfels weg bij Chinese consumenten over de echtheid van de producten. ‘Ook al genieten we sinds lange tijd het vertrouwen van de Chinese markt, veel Chinese consumenten zijn wantrouwend geworden door de vele voedselschandalen van de afgelopen jaren. Met deze rechtstreekse samenwerking kunnen onze Chinese klanten er volledig op vertrouwen dat alle producten van Nutrilon, Bambix en Olvarit echt zijn’, zegt zij.

Verzending
Na inklaring in Hangzhou, worden alle pakketten door het Chinese koeriersbedrijf SF Express bij consumenten thuisbezorgd, luidt de persverklaring. De Chinese orders bij Holland at Home zijn inclusief douanekosten en binnen zes tot acht werkdagen geleverd.

Fysieke Chinese winkel
Holland at Home is ook fysiek in China te vinden. Het bedrijf opende in mei vorig jaar een offline-to-online (o2o)- winkel in het Holland Flower Park in het Chinese Dafeng. De winkel bevat alleen fysieke artikelen die vervolgens mobiel te bestellen zijn.