Donderdag 9 maart 2017

4472 keer gelezen12 x gereageerd

Dertien retailers winnen Shopping Award XS

Dertien retailers winnen Shopping Award XS

Dertien retailers met een jaaromzet tot vier miljoen euro ontvingen vanmiddag tijdens de uitreiking van de Shopping Awards XS een publieksprijs voor hun prestaties tijdens het afgelopen jaar. Zamro ging naar huis met de ING Startersaward.

De online verkoper van technische producten nam de vakprijs in ontvangst, waarvoor ook retailers Gogido en Terello genomineerd waren. Zamro toonde zich 'vernieuwend, omdat het een compleet nieuwe markt creëert door een breed assortiment op het gebied van maintenance, repair and operations (mro) te ontsluiten dat nu vooral gefragmenteerd wordt aangeboden. Uniek is dat klanten zonder account kunnen bestellen. Er is goed nagedacht over niches en het is een makkelijk schaalbaar businessmodel met internationale potentie,' aldus de jury.

Shopping Awards XS
​Dertien andere gelukkigen kregen zojuist in de Jaarbeurs in Utrecht te horen dat zij een Shopping Award XS binnen hun branche in de wacht gesleept hadden. In de afgelopen maanden oordeelden duizenden consumenten over de gegadigden in een onderzoek van KiyOh.

De prijzen gingen, op alfabetische volgorde van de categorie, naar:

Auto & Accessoires
Oprijplatenshop.nl        

Baby, Kind & Speelgoed
Von Va Voom   

Computer, Hard- & Software
Sneltoner.nl

Datingsites
Pepper

Doe-het-zelf & Hobby
Werkbankenwinkel.nl

Elektronica & Telecom
Kabelshop

Eten & Drinken
Koffievergelijk.nl

Lingerie & Ondermode
FashCom / Boxers.nl

Mode
Ace Online

Persoonlijke verzorging
Parfumerie.nl

Sportswear
Hardloopshop.nl

Tuin & Dieren
Gereedschapswagens.nl

Wonen & Slapen
Maatkussens

Shopping Awards XL
Voor webshops en omnichannel retailers met een jaaromzet boven de vier miljoen euro is het nog even afwachten: zij horen op donderdag 23 maart wie in de prijzen valt bij de uitreiking van de Shopping Awards XL in het Noordwijkse Huis ter Duin. Daar zijn vier soorten vakprijzen te verdienen: Cross-border 2017, Game Changer 2017, E-commerce50 en zes branchegerelateerde Excellence Awards. Ook de consument zelf heeft zijn oordeel gegeven; er staan 11 publieksprijzen op het spel.

 
 

0

Onderwerp(en) & tags voor dit artikel:Er is op dit moment 12 keer gereageerd op:
Dertien retailers winnen Shopping Award XS
 
 1. JeroniJamboni op donderdag 9 maart, 2017 om 19:28

  Gereedschapswagens in een tuin categorie? Is dat een grap?

 2. JW op vrijdag 10 maart, 2017 om 09:04

  Gereedschapwagens hoort daar inderdaad niet thuis. Hele grote fout van de organisatie om dit toe te laten. Datona het moederbedrijf van gereedschapwagens, oprijplatenshop en werkbankenwinkel hebben 3 awards gewonnen in 3 verschillende categorieën. Dit terwijl Datona helemaal niet thuishoort in de XS categorie.

  Stel dat coolblue in elke categorie een van zijn niche shops zou zetten. Dat moet toch niet kunnen.

  Door te winnen in 3 categorieën lijkt meer op stemfroude. Datona heeft heel wat medewerkers, als ze allemaal 10 vrienden hebben die op elk van de shop gestemt hebben zitten ze al met gemak aan de benodigde beoordelingen. 

  Ze hadden ook wel in de groep dating gekunt. Iemand die aan het daten is, doet in zijn vrije tijd misschien wel wat klussen

  Echt een blamage

 3. TIM's op vrijdag 10 maart, 2017 om 10:01
  https://tims.nl

  Wij delen jullie mening. Als we hadden verloren van een andere dierenwinkel of tuinspecialist prima maar dit slaat idd nergens op. We voelen ons een beetje om de tuin geleid :-)

  We doen het uiteindelijk allemaal voor de kwispelmomentje, kopjes en blubjes maar deze prijs hadden we graag in onze kast gezet... jammer hoor.

 4. WOOOF op vrijdag 10 maart, 2017 om 13:33
  wooof.xyz

  We hadden het jullie ook gegund! Wij hebben ook niet gewonnen maar in hun verdediging ze verkopen wel een gereedschapswagen met de naam Mammoet. Vandaar dat de organisatie wellicht in de war is geraakt. Wij gaan er vanuit dat ze het tijdens de XL awards zullen rectificeren. Wij wachten de uitnodiging nog even af. 

 5. Dave op zaterdag 11 maart, 2017 om 17:12

  Slechte verliezer(s) in de vorige reacties. Heb sterk het vermoeden dan 1 persoon onder meerdere pseudoniemen reageert.

 6. Rob op zaterdag 11 maart, 2017 om 19:53

  Slechte verliezers. Naar jezelf kijken en zorgen dat je zelf hoge beoordelingen haalt. Steek daar je energie in.

 7. huilie huilie op zaterdag 11 maart, 2017 om 20:47

  Succes is een keuze

 8. Jopie popie op zaterdag 11 maart, 2017 om 22:28

  3 webshoppen hebben ook een goede omzet. Waar onder de  nieuwe en zekere kleinere webshoppen onder moeten leiden. Snap niet precies hoe ze aan de uitslagen komen

 9. Pooltopper.nl op maandag 13 maart, 2017 om 10:07
  Pooltopper.nl

  En ook wij delen dezelfde mening. Afgelopen vrijdag hebben wij direct contact opgenomen met de organisatie van de Shopping Awards en hoorden we wel dat we niet de enige waren met vraagtekens over deze uitslag. Op verzoek hebben we toen een e-mail gestuurd en daarin duidelijk gemaakt dat we het er niet mee eens zijn dat een gereedschapswagens website wint in de categorie Tuin & Dier, maar ook hebben we vermeld dat het deelnemersreglement niet wordt nageleefd (lees: je mag als webshop maar voor 1 categorie inschrijven bij de XS awards én je mag niet bij de XS en XL awards meedoen).

  Wij wachten nog steeds op reactie.. :-)

 10. Steph op maandag 13 maart, 2017 om 11:05

  Beetje vreemd inderdaad... En verliezen prima (of je nou een goede of slechte verliezer bent), maar het moet wel eerlijk gaan.

 11. Valli op maandag 13 maart, 2017 om 18:45

  Een nieuwe naam die nu al zijn merk waarden verliest, XS moet het hebben van webwinkel's (tot 4 miljoen) die een mooie bedrag betalen om mee te kunnen doen. Persoonlijk denk ik wel een 2e keer na of ik gratis geld ga sponsoren voor een award die niet aan zijn eigen voorwaarden houdt. Heel jammer allemaal.

 12. Bert S op dinsdag 14 maart, 2017 om 17:53

  je kent dit soort prijzen en awards wel. winnen doe ja alleen als je de prijs zelf betaald.


Laat een reactie achter:
 

  Code (zie plaatje hierboven)Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. De redactie van Twinkle behoudt zich het recht voor om reacties te verwijderen in geval ze niet ter zake doen, commercieel of kwetsend zijn. Alle reacties zijn te allen tijde voor verantwoordelijkheid van de inzender.