Vrijdag 27 januari 2017

7269 keer gelezen4 x gereageerd

Wehkamp: ‘Nu altijd gratis verzending’

Wehkamp: ‘Nu altijd gratis verzending’

Wehkamp zet een permanente streep door verzendkosten bij bestellingen boven de twintig euro. De e-retailer experimenteerde tijdens de feestdagenperiode met gratis verzending en besluit de service nu standaard aan te bieden.

‘We zijn erg blij dat we onze klanten voortaan gratis verzending kunnen bieden. We krijgen nu al veel positieve reacties van klanten,’’ vertelt woordvoerster Jacolien van Wezep aan Twinkle. Voor bestellingen onder de twintig euro betalen consumenten € 2,95. Met de bestelwaardegrens van twintig euro trekt wehkamp vanaf nu gelijk op met bol.com.

Nieuwe klanten
‘Door gratis verzending toe te voegen aan onze servicepropositie zijn onze klanten ons nog beter gaan waarderen. Bovendien hebben ze vaker een bestelling geplaatst en zijn er veel meer nieuwe klanten bijgekomen’, meldt de nummer 2 van de Twinkle100in een persbericht.

Proef
Wehkamp testte de nieuwe service afgelopen november en december. De webwinkel bevestigde destijds al aan Twinkle de hoop te hebben de proef permanent te maken. Wehkamp haalde same day delivery voor de proef uit zijn aanbod en heeft deze tot op heden nog niet teruggeroepen. ‘We weten nog niet wanneer we weer same day bezorgen, daar is het nu nog te vroeg voor,’ aldus Van Wezep.


0

Onderwerp(en) & tags voor dit artikel:

- Verzendkosten (Logistiek)Er is op dit moment 4 keer gereageerd op:
Wehkamp: ‘Nu altijd gratis verzending’
 1. Frank Egberts op vrijdag 27 januari, 2017 om 15:45
  voetbalshirtskoning.nl

  Werd ook wel eens tijd!

 2. Hans op vrijdag 27 januari, 2017 om 17:29

  Goed bezig er werd mijn een tijdje geleden gevraagd wat er beter kon ik heb dit toen voorgesteld, en er werd blijkbaar goed naar gekeken,ga zo door.

 3. Sander op vrijdag 27 januari, 2017 om 20:38

  Gratis bestaat niet, er zal toch iemand een veer voor moeten gaan laten.

 4. Lil op zaterdag 28 januari, 2017 om 10:11

  Goed besluit. Zeker nu er steeds meer willen bestellen maar mmestal tegen worden gehouden door de extra kosten.


Laat een reactie achter:

Code (zie plaatje hierboven)Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. De redactie van Twinkle behoudt zich het recht voor om reacties te verwijderen in geval ze niet ter zake doen, commercieel of kwetsend zijn. Alle reacties zijn te allen tijde voor verantwoordelijkheid van de inzender.