Vrijdag 27 januari 2017

3928 keer gelezen12 x gereageerd

H&M 'heel dicht bij next day delivery'

H&M 'heel dicht bij next day delivery'

H&M heeft zijn nieuwe fulfilmentcenter in Tilburg in gebruik genomen en verkort daarmee zijn levertijd behoorlijk. Klanten kunnen voortaan binnen twee à drie werkdagen hun pakketje verwachten; op korte termijn wordt dat zelfs next day delivery.

'We zijn net gestart met leveren vanuit ons fulfilmentcenter in Tilburg en leveren nu binnen twee tot drie werkdagen,' vertelt PR-manager Laura Muscas aan Twinkle. 'We zijn nu bezig met de implementatie van deze korte levertijd; de volgende stap is next-day-delivery. Dat komt zéér binnenkort.'

iDeal en giftcard in webshop
Klanten die een account bij de webshop van H&M hebben, konden betalen op termijn. Die optie schaft H&M vanaf nu af voor nieuwe klanten: zij krijgen iDeal als betaalmethode. Bestaande klanten kunnen nog steeds gebruik maken van de gespreid betalen-optie. Wie een gift card van H&M krijgt, kon die tot dusver alleen in de winkels besteden: vanaf nu kan dat ook online.

Nieuwe site en app
De nummer 8 van de Twinkle100 heeft ook zijn site en app vernieuwd. 'De bezorginformatie is aangepast naar de nieuwe levertermijn, maar ook de site en app zelf zijn opgefrist en hebben een nieuwe look-and-feel,' aldus de woordvoerster.

Sneller
Tot nu toe kostte het H&M minimaal drie tot vijf werkdagen om orders uit te leveren, die uit het Poolse Gadki verzonden werden. In oktober kondigde de internationale modeketen aan Nederland, België en Frankrijk veel sneller te gaan beleveren vanuit het nieuwe magazijn in Tilburg, dat ontwikkeld is door XPO Logistics.
 

 
 

0

Onderwerp(en) & tags voor dit artikel:Er is op dit moment 12 keer gereageerd op:
H&M 'heel dicht bij next day delivery'
 
 1. Hans de Vries op vrijdag 27 januari, 2017 om 15:48

  Is dit een artikel van de Speld?

  Zelfs Peppi en Kokki die vanuit hun garage leveren doen nog next day...

 2. Koen op vrijdag 27 januari, 2017 om 15:57

  Hans, heb jij zuurstof tekort gehad tijdens je geboorte jongen? Of misschien na de lunch nog even tussen de liftdeuren gezeten met je hoofd? Ik vraag mij echt af waarom jij deze beledigende reactie plaatst. Iedereen kan lezen dat de levertijd eerst langer, 3-5 dagen was. De redactie van deze site zou jou moeten verbannen. Complimenten redactie, dit nieuws las ik nergens anders dan hier bij jullie site. Dag Hans...

 3. Alfons op vrijdag 27 januari, 2017 om 16:14

  He Hans... Als ik dan mezelf toch zou bedienen van een fake naam, dan had ik niet De Vries uitgekozen. Ik zou mezelf dan Worst noemen. Hans Worst, past ook veel beter bij je commentaar... 

 4. @allen op vrijdag 27 januari, 2017 om 16:52

  Ik begrijp "Hans" wel. Het is gewoonweg een artikel dat je niet kan bestempelen als nieuwswaardig of Twinke waardig. Hij verwoord het alleen op andere manier:)

 5. JeroniJamboni op zaterdag 28 januari, 2017 om 16:53

  Sinds wanneer zou posten met een fake naam niet mogen? Ik gebruik uiteraard wel gewoon mijn echte naam;).

  Ik ben het met Hans "Worst" de Vries eens. Dit is toch geen knappe, noemenswaardige, nieuwswaardige prestatie. Het is nieuws dat ze nog geen next day delivery hebben. Voelt voor mij ook als een Speld berichtje.

  Kritiek hoeft niet altijd aaiend te zijn. Mag af en toe best een beetje schuren Koen en Alfons.

  By the way... Alfons... waarom geen achternaam? 

 6. Alex op maandag 30 januari, 2017 om 07:42

  Ik las het bericht net als Hans. Het leek even of we 7 jaar terug zijn. Ze gaan zelfs iDEAL aanbieden. 

 7. Edwin op maandag 30 januari, 2017 om 09:04

  Koen, Alfons, volgens mij zijn jullie de enigen die dit als nieuwswaardig beschouwen. Complimenten voor de redactie, lachwekkend.

  Voor H&M vast een big deal, maar verder natuurlijk komisch dat een bedrijf van formaat anno 2017 pas in staat is 'nu al in 2 tot 3 werkdagen te kunnen leveren'.

 8. Hans de Vries op maandag 30 januari, 2017 om 12:09

  Aan allen die aanstoot namen aan mijn reactie.

  1. Ik heet echt Hans de Vries, kan ik ook niets aan doen.

  2. in de huidige tijd, waar je bij Coolblue op zaterdagavond om 21:00 kan bestellen voor levering op zondag, is 2 a 3 dagen vanuit een Nederlands magazijn een vrij zwakke propositie. Als je kleding koopt dan wil je het toch de dag erna in huis hebben?

  Als mensen mijn reactie beledigend vinden, excuus. Ik dacht dat een grapje wel kon op de vrijdagmiddag.

   

 9. Jornt op maandag 30 januari, 2017 om 12:10

  Edwin dat is nu net wat Koen bedoeld. Voor H&M is ideal en kortere levertijd nieuws. Dat jij dit anno 2017 non-nieuws acht, omdat dit eigenlijk de standaard is ok. Maar voor H&M is het wel groot nieuws, dus brengt men dat op deze site. Kinderachtige reacties...

 10. Bernadette, Redactie Twinkle op maandag 30 januari, 2017 om 12:21

  De nieuwswaarde ligt in dit geval bij het feit dat belangrijke speler H&M (nummer 8 van de Twinkle100) substantiële veranderingen doorvoert op e-commerce gebied, die ook gevolgen zullen hebben voor de concurrentiepositie online. Op basis hiervan heeft de redactie besloten deze ontwikkelingen kenbaar te maken.

   

 11. JeroniJamboni op maandag 30 januari, 2017 om 21:47

  Kunnen jullie dan over ons ook een keer een verhaaltje schrijven. We zijn net begonnen met pakje gemak. Wat zijn we toch gamechangers.

 12. Henk de Vries op dinsdag 7 februari, 2017 om 07:46

  'We zijn net gestart met leveren vanuit ons fulfilmentcenter in Tilburg en leveren nu binnen twee tot drie werkdagen,' vertelt PR-manager Laura Muscas aan Twinkle. 'We zijn nu bezig met de implementatie van deze korte levertijd; de volgende stap is next-day-delivery. Dat komt zéér binnenkort.'

  Hier Henk, inderdaad broer van Hans. Dat zéér binnenkort zal bij H&M dan wel een paar jaar betekenen, aangezien ze 2-3 werkdagen een korte levertijd noemen.

   

   


Laat een reactie achter:
 

  Code (zie plaatje hierboven)Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. De redactie van Twinkle behoudt zich het recht voor om reacties te verwijderen in geval ze niet ter zake doen, commercieel of kwetsend zijn. Alle reacties zijn te allen tijde voor verantwoordelijkheid van de inzender.