Maandag 19 december 2016

6623 keer gelezen1 x gereageerd

Schoonmaakplatform Iemand.nl van start

Schoonmaakplatform Iemand.nl van start

Nederland krijgt er een nieuw online schoonmaakplatform bij. Vanaf vandaag kunnen consumenten via Iemand.nl een gescreende schoonmaker van het platform kiezen en inhuren. Schoonmakers kunnen er hun eigen rooster samenstellen.

Iemand.nl start in Nijmegen, Den Haag en Utrecht. Meer steden volgen spoedig. Vandaag lanceert iemand.nl een eigen website en app. Het nieuwe platform moet de concurrentiestrijd aanbinden met het van oorsprong Duitse Book a Tiger en Helpling (Rocket Internet). Ondanks deze start-ups vindt op de schoonmaakmarkt nog veel zwart werk plaats. 

Volledig geautomatiseerd
Manager Martijn Uittenbogaard verklaart tegenover Twinkle dat Iemand.nl zich onderscheidt door het volledig geautomatiseerde proces. 'De regie ligt bij klant en schoonmaker. Wij faciliteren het platform en onze klantenservice staat klaar, maar op het platform kunnen klanten allerlei zaken als het verschuiven van data zelf inregelen.' De kosten voor de schoonmaker worden na het bezoek automatisch afgeschreven.

Screening
De schoonmakers van het platform worden eerst gescreend en zijn verzekerd tegen schade. 'Je geeft 'iemand' toegang tot je huis, daarbij is het belangrijk dat je die persoon kan vertrouwen,' aldus Uittenbogaard. 'Betrouwbaarheid is bij zwart werk vaak een vraagstuk. Wij vragen een Verklaring Omtrent het Gedrag.'

Allround platform
Iemand.nl wil zijn service komend jaar uitbreiden naar zoveel mogelijk nieuwe diensten. Uittenbogaard: 'We willen graag een allround platform worden, waarbij de consument één account heeft voor allerlei diensten als klussen, tuinieren en oppassen, en de betaling ervan.'

 
 

0

Onderwerp(en) & tags voor dit artikel:Er is op dit moment 1 reactie gegeven op:
Schoonmaakplatform Iemand.nl van start
  1. Ada Ramos op maandag 6 februari, 2017 om 17:08

    Ik wil graag me voorstellen voor werken als schoonmaken in Rotterdam en omgeven 


Laat een reactie achter:
 

  Code (zie plaatje hierboven)Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. De redactie van Twinkle behoudt zich het recht voor om reacties te verwijderen in geval ze niet ter zake doen, commercieel of kwetsend zijn. Alle reacties zijn te allen tijde voor verantwoordelijkheid van de inzender.