Donderdag 1 december 2016

1215 keer gelezenNu reageren

Pinterest geeft retailers nieuwe weergave buyable pins

Pinterest geeft retailers nieuwe weergave buyable pins

Met de introductie van buyable pins verwelkomde Pinterest e-commerce op zijn platform. Vanaf nu zijn er nog meer mogelijkheden voor retailers om de 'knoopknoppen' zo efficiënt mogelijk in te zetten.

Op de vernieuwde zakelijke pagina's van Pinterest kunnen ondernemers vijf buyable pins selecteren en uitlichten bovenaan hun pagina. De vijf uitgelichte pins kunnen steeds veranderd worden. Zo kan de aandacht van consumenten bijvoorbeeld getrokken worden met vijf items in de aanbieding of uit het seizoen.

Koopknop
Anderhalf jaar geleden introduceerde Pinterest zijn buyable pins en maakte daarmee een gedeelte van het platform shoppable. Met de uitbreiding naar duizenden koopknoppen enkele maanden later werd de commerciële functie beschikbaar voor vele retailers.

Shopping with Pinterest
Pinterests ambities om e-commerce te stimuleren, bleek enkele maanden geleden ook uit de lancering van 'Shopping with Pinterest', waarbij het sociale medium diverse functionaliteiten toevoegde, waaronder een winkelkarretje, zakelijke profielen en een filter om gericht producten te zoeken.

 
 

0

Onderwerp(en) & tags voor dit artikel:

- Social media marketing (Marketing)Geef nu als eerste een reactie op:
Pinterest geeft retailers nieuwe weergave buyable pins

 

  Code (zie plaatje hierboven)Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. De redactie van Twinkle behoudt zich het recht voor om reacties te verwijderen in geval ze niet ter zake doen, commercieel of kwetsend zijn. Alle reacties zijn te allen tijde voor verantwoordelijkheid van de inzender.