Vrijdag 21 oktober 2016

2889 keer gelezen1 x gereageerd

Bol.com introduceert ‘Select’-label

Bol.com introduceert ‘Select’-label

Bol.com markeert producten die op alle manieren geleverd kunnen worden met het nieuwe ‘Select’-label. Dat betekent ook dat deze items op de dag van bestelling nog kunnen worden bezorgd.

Select-artikelen kunnen bezorgd worden op dezelfde dag, specifiek in de avond en de volgende dag, ook op maandag of op zondag. Daarnaast is het bij die producten mogelijk om ze op te halen bij een afhaalpunt in de Albert Heijn en om zelf de bezorgdatum te kiezen.

Keuze maken
‘Met dit label willen we het voor onze klanten nog makkelijker maken een keuze te maken voor een product in de winkel’, aldus woordvoerster Marjolein Verkerk. ‘We weten inmiddels dat goede bezorgopties en keuze voor klanten reden zijn om een bepaald product wel of niet te kopen. Door nog duidelijker te communiceren kunnen klanten een snellere en betere keus maken. Het biedt daarnaast ook voordelen voor onze verkooppartners. Ook de producten van winkeliers die via Bol.com verkopen en daarbij ook de logistiek door Bol.com laten verzorgen (Logistiek via Bol.com, red.), krijgen dit label.’

Vandaag Bezorgd
De lijstaanvoerder van de Twinkle100 introduceerde twee weken geleden zijn same day delivery programma. Voor 300 duizend artikelen geldt dat als zij vr 12 uur ’s middags zijn besteld, zij ’s avonds thuisbezorgd worden tussen 18:00 uur en 21:30 uur. Binnen enkele jaren moet het aantal producten van ‘Vandaag Bezorgd’ zijn opgeschroefd naar 1 miljoen artikelen.


0

Onderwerp(en) & tags voor dit artikel:

- Voorraadbeheer (Logistiek)
- Pakketverzending (Logistiek)Er is op dit moment 1 reactie gegeven op:
Bol.com introduceert ‘Select’-label
  1. Lin op donderdag 3 november, 2016 om 11:35

    Ik heb een product met het select-label gekocht om het dezelfde avond nog in huis te hebben. Helaas vond Post.nl mijn pakketje niet belangrijk genoeg en kreeg ik het de volgende avond pas binnen. Ik had het artikel toen niet meer nodig, omdat ik het die ochtend nodig had. Jammer!


Laat een reactie achter:

Code (zie plaatje hierboven)Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. De redactie van Twinkle behoudt zich het recht voor om reacties te verwijderen in geval ze niet ter zake doen, commercieel of kwetsend zijn. Alle reacties zijn te allen tijde voor verantwoordelijkheid van de inzender.