Woensdag 21 september 2016

1384 keer gelezenNu reageren

Lincherie opent voorraadloze bh-winkel

Lincherie opent voorraadloze bh-winkel

Lingerieketen Lincherie heeft een Amsterdamse winkel geopend waarin vrouwen via een meetsysteem in de passpiegel hun juiste bh-maat vinden. Via beschikbare tablets in het zogenoemde Lincherie Styling Center zijn de bh’s vervolgens online te bestellen.

De digitale spiegel in de paskamers van de vestiging maakt in minder dan één minuut 140 metingen van het bovenlichaam, om daarna de juiste bh-maat door te geven. Op basis van haar wensen krijgt de consument daarna een aantal bh-suggesties.

Foto: MarketingTribune / LSC.

Nieuw winkelconcept
Twee jaar na de lancering van deze passpiegel integreert Lincherie het 3D-passysteem in een nieuw winkelconcept, zag MarketingTribune. De resultaten van de passessie worden gekoppeld aan de eigen account van de klant, waarna zij in de winkel via een tablet de bh’s in haar maat kan bestellen of een verlanglijstje kan aanmaken. Er is geen voorraad aanwezig in het filiaal, enkel pasmodellen.

Personal Shop
Binnen 48 uur liggen de bestelde bh’s dan op de deurmat. De Personal Shop, zoals de eigen account van de klant wordt genoemd, wordt continu aangevuld met bh’s uit nieuwe collecties die passen bij haar figuur en wensen. 

 
 

0

Onderwerp(en) & tags voor dit artikel:

- Cross-channel (Multichannel)
- Personalisatie (Klantcontact)
- Technologie (Klantcontact)Geef nu als eerste een reactie op:
Lincherie opent voorraadloze bh-winkel

 

  Code (zie plaatje hierboven)Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. De redactie van Twinkle behoudt zich het recht voor om reacties te verwijderen in geval ze niet ter zake doen, commercieel of kwetsend zijn. Alle reacties zijn te allen tijde voor verantwoordelijkheid van de inzender.