Twinkle | Digital Commerce

Nieuwe vakprijzen bij de Thuiswinkel Awards

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:05

De inschrijving voor de Nationale Thuiswinkel Awards 2016 is geopend. Een nieuwe vakprijs gaat naar de ‘Beste Omnichannel Winkel van Nederland’. Daarnaast wordt voor het eerst de ‘Game Changer Award’ uitgereikt.


De Omnichannel Award wordt overhandigd ‘aan de webwinkel die on- en offline activiteiten perfect weet te combineren en het dus op alle kanalen het beste doet’, aldus de organisatie. De Game Changer Award gaat naar ‘het meest innovatieve, e-commerce-verrijkende initiatief van 2015’. Dit kan van alles zijn, van een bestaand initiatief tot een nieuw concept, van een product tot een dienst.

Vijf vakprijzen
Behalve de genoemde nieuwe awards zijn er vakprijzen voor de beste webwinkel, de beste starter en de beste webwinkel over de grens (Cross Border E-commerce Award). De mobiele vakprijs, vijf edities geleden geïntroduceerd, is geschrapt.

Publieksprijzen en uitreiking
Voor de publieksprijzen wordt opnieuw onderscheid gemaakt tussen XS (17 categorieën) en XL (16 categorieën). De prijzen voor de kleinere webwinkels (tot 4 miljoen euro jaaromzet) worden op donderdag 10 maart 2016 uitgereikt in The Harbour Club te Amsterdam. Huis ter Duin in Noordwijk biedt opnieuw het toneeel voor de uitreiking van de Publieksprijzen XL, precies twee weken later. Dan worden ook de vakprijswinaars bekend gemaakt.