Twinkle | Digital Commerce

Leapp verkoopt nu ook Sennheiser-hoofdtelefoons

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 0:54

Leapp breidt zijn productportfolio uit met refurbished hoofdtelefoons van Sennheiser. De verkoper van ‘tweedehands’ Apple-producten kondigde de samenwerking met het premium merk aan tijdens de opening van zijn fysieke winkel in Gent.

Leapp is aanbieder van refurbished Apple-artikelen als iPhones, iPads, Macbooks en iMacs. Naast de online verkoop in Nederland, België (Leapp.be) en Duitsland (Leapp.de), heeft het bedrijf  zeven fysieke winkels in ons land, twee vestigingen in België en één in Duitsland.

Premium
‘Sennheiser is net als Apple een premium brand en vormt een logische accessoire bij alle Apple-apparatuur die we verkopen’, zo legt algemeen directeur Rogier van Camp de keuze voor de hoofdtelefoons uit in een persbericht. ‘Daarnaast hebben de doelgroepen van beide merken overlap en past Sennheiser daardoor naadloos in het merkbeeld van Leapp.’

Rogier van Camp van Leapp spreekt tijdens het Cross Border E-commerce Event op 9 september in Bunnik over Leapp's multichannel strategie in Duitsland.

Lees ook:
Omnichannel strategie lonend voor tweedehands-Apples (28-4-2015)