Twinkle | Digital Commerce

Vakantiesite HomeToGo breidt uit met groeigeld

2017-05-27
180101
  • 0:56

HomeToGo, de Berlijnse verzamelsite voor vakantieverblijven, heeft een investering van 6 miljoen euro ontvangen om internationaal te groeien. De startup is al aanwezig in negen landen, waaronder Nederland.

HomeToGo is een vergelijkingssite voor vakantieaccommodaties. Het platform doorzoekt ongeveer 150 reiswebsites op een geschikte kamer of vakantiehuis. Het heeft onder andere een koppeling met Booking.com, Homeaway, Wimdu, 9flats en Casamundo, waardoor het 2,7 miljoen locaties in het bestand heeft, schrijft Techcrunch.

Internationaal
Het bedrijf lanceerde al dedicated websites voor consumenten in Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Polen, Zwitserland en Oostenrijk. Daar werden Groot-Brittannië en Spanje onlangs aan toegevoegd na een eerdere investering van 2 miljoen euro. Met het nieuwe groeigeld wil HomeToGo ‘binnenkort’ ook in de Verenigde Staten starten.

Reisinformatie
HomeToGo biedt consumenten een overzicht van de hotelkamers en andere vakantieverblijven op de locatie naar keuze. De gebruiker ziet, naast basisinformatie als prijs, locatie en foto’s, welke voorzieningen in de accommodatie aanwezig zijn en welke zaken in de nabije omgeving te vinden zijn (zoals afstand tot het strand).