Twinkle | Digital Commerce

Argos opent afhaalwinkels bij Sainsbury’s

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:03

Argos is voortaan ook te vinden in de supermarkt. Vorige week werden de eerste twee vestigingen geopend op de vloer van Sainsbury’s, een van de grotere Britse supermarktketens. Wie online bestelt bij Argos, kan orders daar dezelfde dag nog ophalen.

De samenwerking tussen Argos en Sainsbury’s werd begin dit jaar al aangekondigd, maar ze is met de oplevering van de eerste twee (van tien) ‘digital stores’ concreet geworden. Food en non-food ontmoeten elkaar bij Sainsbury’s, is het idee. Alsof Blokker dependances opent in de supermarkten van Jumbo.

Same day pick-up
Meer dan twintigduizend artikelen uit het online assortiment van Argos lenen zich voor same day pick-up in de Sainsbury’s te North Cheam en Nantwich. Bestellingen voor één uur ’s middags liggen vanaf vier uur die middag klaar. Het is ook mogelijk om in de shops-in-shops te bestellen uit het complete webassortiment van Argos (circa veertigduizend producten), al dan niet met behulp van winkelpersoneel en hun tablets.

Homebase
Argos opende eerder al vestigingen op de vloer van zusterketen Homebase (beide zijn onderdeel van de Home Retail Group). Die doen ook vooral dienst als afhaalpunten.