Twinkle | Digital Commerce

Daisycon koopt Belgische concurrent

2017-05-27
180101
  • 0:54

Daisycon neemt per vandaag het Belgische netwerk i-affiliate over van Adforce. Het Nederlandse bedrijf zegt te anticiperen op een sterke groei van de Belgische e-commerce.

Met de overname geeft Daisycon verdere invulling aan zijn groeiambities en vergroot het zijn marktaandeel bij onze zuiderburen. De activiteiten van i-affiliate, in 2006 opgericht door Bruno Delepierre, worden geïntegreerd in Daisycon België.

Profiteren
Relaties van zowel Daisycon als i-affiliate profiteren van het groter wordende bereik, stellen de betrokken partijen; voor adverteerders komen er meer publishers beschikbaar en voor deze publishers zijn er meer campagnes om te promoten.

Consolidatie
De overname van vandaag past in het beeld van internationale consolidatie op de affiliatemarkt. Twee jaar geleden nam het Duitse Affilinet Cleafs over om te groeien op de Nederlandse markt. Een jaar daarvoor werd een andere Nederlandse speler, M4N, al overgenomen door het eveneens Duitse Zanox.

Yonego Affiliate Enquête
Daisycon en dochterlabel Paxz komen al jaren achter elkaar als beste netwerk uit de Yonego Affiliate Enquête, waartoe Nederlandse affiliates worden ondervraagd.


Gerelateerde artikelen: