Twinkle | Digital Commerce

Rituals opent online deuren voor Amerikanen

2017-11-08
206150

Inwoners van de VS kunnen voortaan online aankopen doen op Rituals.com. Oprichter Raymond Cloosterman heet Amerikanen welkom op de site. Voor het eerst mikt zijn geesteskind specifiek op webshoppers buiten Europa.

E-commerce manager Hans Voorn laat vanochtend op Twitter weten dat de Amerikaanse webwinkel van Rituals is geopend. De VS is de 21e natie op de landenlijst van het Nederlandse cosmeticamerk en de eerste niet-Europese. ‘Discover why Europe loves ..’ schrijft Rituals dan ook op de Amerikaanse homepage, boven enkele van zijn meest populaire producten.

Demandware
Us.rituals.com draait op Demandware. Op ons continent schakelde Rituals afgelopen november op het nieuwe platform over. Rituals.com kreeg een nieuw uiterlijk en dankzij responsive design komt de site tegenwoordig beter uit de verf op mobiele apparaten. Ook werden persoonlijke accounts geïntroduceerd.

Fonq.nl
De producten die Rituals online verkoopt liggen opgeslagen bij licentiepartner Fonq.nl, dat ook tekent voor onder andere fulfilment, betaling, administratie en klantenservice. Amerikanen betalen 3,50 dollar voor standaardbezorging, die drie tot vijf dagen na bestelling volgt.