Twinkle | Digital Commerce

Maison de Bonneterie opent webshop

2017-11-11
180101
  • 1:18

Maison de Bonneterie opent vandaag zijn webshop. De retailketen met kleding, schoenen en accessoires uit het hogere segment start met het aanbieden van een kleine selectie van het gehele assortiment.


‘We hebben bewust gekozen voor november voor onze soft launch’, vertelt algemeen directeur Patrick van der Borden aan Twinkle. ‘We beginnen nu met een online collectie winterartikelen om te kijken hoe de webshop aanslaat bij de consument. In maart, als we 125 jaar bestaan, willen we alle producten die we voor het web hebben geselecteerd online hebben staan, inclusief de lentecollectie.’

Click & collect
Voor Maison de Bonneterie bezorgt PostNL de bestellingen op Debonneterie.nl binnen drie tot vijf werkdagen voor 5,95 euro. Ook voor retouren hanteert de retailer deze prijs. Daarnaast kunnen klanten hun order afhalen bij de klantenservice van één van de twee fysieke winkels in Nederland. Maison de Bonneterie is gevestigd in Amsterdam en Den Haag.

Mobile advertising
Om zijn winkels te promoten startte Maison de Bonneterie al eerder dit jaar met mobile advertising. Via de apps van onder andere Nu.nl en De Telegraaf worden consumenten uitgenodigd om langs te komen bij een van de filialen van de retailer. Van der Borden: ‘De uitnodiging is voorzien van een kaart, zodat shoppers direct de weg kunnen vinden naar onze winkels. Ik denk dat wij naast Hunkemöller momenteel een van de weinige retailers zijn die klanten zo mobiel benaderen.’

In Twinkle 10-2013 (verschijnt op 10 december) leest u het volledige interview met Patrick van der Borden over de lancering van Debonneterie.nl.