Twinkle | Digital Commerce

eliXL opent websupermarkt Zorgboodchap.nl

2017-05-27
26096
  • [nieuws]
  • 1:09

Deli XL heeft Zorgboodschap.nl gelanceerd. In ‘de online supermarkt voor de zorg’ worden A-merken, producten van huismerk Markant, gemaksartikelen en dieetproducten aangeboden voor thuiswonende zorgconsumenten.


Zorgboodschap.nl presenteert zich als ‘de online supermarkt voor alle dagelijkse boodschappen. De intramurale en extramurale foodservicespecialist op het gebied van kleinschalig wonen en thuisniveau’. Een culinair adviseur en diëtiste staan kopers desgewenst bij.

Woongroepen
Zorgboodschap.nl biedt onder andere een oplossing voor inkopers van woongroepen, aldus Deli XL’s Simon de Ridder eerder tegen Food Hospitality. Hij spreekt van een one-stop-shopping ervaring. ‘We zullen een aparte actief gekoelde logistieke stroom creëren en producten in klapkratten bezorgen, indien gewenst opgeruimd tot in de koelkast.’ Deli XL zegt klanten binnen het nieuwe concept te willen ondersteunen met budgetbeheer en facturering.

Kant en klare maaltijden
Het supermarktassortiment van Zorgboodschap.nl wordt geleverd door Boon Beheer, dat is aangesloten bij inkooporganisatie Superunie. Op de site is onder andere een groot assortiment kant en klare maaltijden te koop. Orders voor het middaguur worden de volgende dag geleverd.

Vers24/7
Deli XL, onderdeel van de Zuid-Afrikaanse Bidvest Group, lanceerde in mei vorig jaar een webwinkel voor zakelijke bestellers. Daarna breidde de groothandel zijn e-commerce activiteiten stapsgewijs uit, om te beginnen met de virtuele versmarkt Vers24/7. Op Vers247.nl kunnen versspecialisten hun eigen producten aanbieden. Deli XL regelt de promotie, distributie en administratie, in ruil voor een percentage van de omzet.